Kom ook naar het benefiet kerstconcert met ‘The Voices of Bilthoven’ op zondagmiddag 11 december 2022

Na 3 zeer succesvolle gospel kerstconcerten, verzorgden in 2019 ‘de meisjes met de wijsjes’ samen met Pien van Gerven een ‘Joyful Christmas’ in de Gregoriuskerk. Na twee jaar stilte zorgen wij weer voor een mooie middag, en wat is er mooier in een kerk dan een koor! 

The Voices of Bilthoven

Het grootste vrouwenkoor van Bilthoven en omstreken brengt ons in vervoering met hun prachtige gezang. Opzwepend en enthousiasmerend zingen zij afwisselend popsongs en kerstliedjes. In meerstemmige arrangementen onder de deskundige begeleiding van dirigente Linda Caminita. www.thevoicesofbilthoven.nl

Het Kerstconcert is een jaarlijkse terugkerende traditie en wordt georganiseerd door Rotaryclub De Bilt-Bilthoven en Rotary Bilthoven Zandzegge en de opbrengst van het kerstconcert gaat dit jaar naar de Stichting Long Covid, omdat wij van heel dichtbij meemaken hoe lang en beperkend de klachten van Covid kunnen zijn. www.stichtinglongcovid.nl.

DatumZondag 11 december 2022
TijdZaal open: 15.00 uur | Aanvang concert: 15.30 uur
LocatieOLV-kerk, Gregoriuslaan 8, Bilthoven
MusiciThe Voices of Bilthoven olv Linda Caminita, mmv Remco Schrijver
Entree€ 20,- per toegangskaart (inclusief 1 lot voor de loterij)
KaartenKlik hier om kaarten te bestellen
LeeftijdLeuk voor alle leeftijden!
DoelStichting Long Covid

Na het concert; Loterij met een hapje en een drankje

Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te genieten met een drankje en een hapje, maak je kans op mooie prijzen uit onze loterij en al doende ook bij te dragen aan het goede doel.

Rotary De Bilt-Bilthoven & Rotary Bilthoven Zandzegge