Terugblik op een krankzinnig jaar en positief vooruitkijken, met Sheila Sitalsing op 8 maart 20.00. Meld je hier aan.

We hebben door Corona een krankzinnig jaar achter de rug. Daar denken we later vast niet graag aan terug, behalve als je de Volkskrant columns van Sheila Sitalsing nog eens leest….

Dan lezen we met verbijstering, dan herkennen we ons voortschrijdend inzicht door alle politieke, economische en sociale ontwikkelingen in 2020. Goed om met Sheila Sitalsing en haar boek “Dagboek van een krankzinnig jaar” te reflecteren op het jaar waarin de wereld kantelde.

Dat doen we later als we haar boek nog eens lezen, maar dat doen we ook al op 8 maart as waar we als Rotary Zandzegge Sheila Sitalsing hebben uitgenodigd voor een digitale presentatie van haar boek.

We praten die avond ook met haar over haar laatste columns, over de naderende verkiezingen en over de betekenis van 8 maart, Internationale vrouwendag.

Wij waarderen het enorm dat zij deze avond bij ons wil spreken, (we zijn trots op deze vrouw!) en fijn dat zij mee wil helpen om geld op te halen voor ons goede doel; de kinderen van de Buddha Smile School in India.

Dus…. 8 Maart, om 20.00 uur: een goede spreker die we een aantal vragen stellen, een aantal mooie columns die zij presenteert, de kans om haar zelf vragen te stellen.

Dit wil je niet missen!
Meld je hier aan voor dit online sprekersevenement en krijg meteen haar boek erbij. Je kunt ook een mail sturen met je adresgegevens (voor het boek) naar joyce@vinketrading.nl

Alle opbrengsten gaan naar het Zandzegge goede doel:

De kinderen van de Buddha Smile School in India