Benefietlezing Lammert Kamphuis 11 maart 2020

Voor het leven is er geen generale repetitie. Je hebt slechts één kans. Gelukkig zijn grote denkers je voorgegaan en kun je bij hen terecht voor wijze raad.

Zo helpt Diogenes je om je authentieke zelf te zijn, Epicurus om niet te veel geld uit te geven tijdens de uitverkoop en Kant om op tijd te remmen voor een zebrapad.

Maar ook minder gearriveerde denkers helpen je een handje: André Hazes daagt je uit om vrijer te worden en De Jeugd van Tegenwoordig steunt je in je verdriet.

Lammert Kamphuis laat zien dat filosofie minder onbegrijpelijk en hoogdravend is dan we vaak denken.

Hij probeert aan te geven waar de filosofie en de grote denkers je kunnen helpen bij de manier waarop je in het leven staat en naar de werkelijkheid kijkt.

Kortom een evenement dat je niet wilt missen. Bestel snel je kaarten. Er is slechts beperkt plaats, dus zorg dat je er bij bent!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Lammert-Kamphuis-1-721x1024.jpg
Koop je kaarten nu via Eventbrite of via een van de Zandzegge leden
Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Lammert-Kamphuis-2.jpg
Koop je kaarten nu via Eventbrite of via een van de Zandzegge leden