Een kleurige voorjaarstuin met de End Polio Now tulpen

Sinds 1979 voert Rotary wereldwijd een campagne om polio uit te roeien. En met succes, maar de wereld is nog niet poliovrij. Zolang er nog maar 1 geval van polio blijft bestaan, zijn kinderen niet veilig voor deze dodelijke ziekte. Dus gaat de campagne door, End Polio Now.  Met de tulpenbollenactie zamelen Rotary clubs in Nederland geld in voor de strijd tegen polio. Doe mee en steun de campagne! De tulpen zijn van goede kwaliteit en staan komend voorjaar prachtig in je tuin.

Actie
Een doosje met 25 tulpenbollen kost 15 euro, waarvan 10 euro voor het goede doel. De Bill and Melinda Gates Foundation verdriedubbelt het bedrag dat opgehaald wordt, dus een doosje tulpenbollen levert 30 euro op.
Sinds 2014 hebben Rotary clubs ruim 35.000 doosjes verkocht, dat resulteerde in maar liefst ruim 1 miljoen euro voor de bestrijding van polio. Genoeg om 11 miljoen kinderen te vaccineren. Kijk voor mee info op endpolionowtulp.nl