Dank aan onze sponsors van Kings Jazz & Lounge

Het Kings Jazz & Lounge event van afgelopen Koningsdag was een groot succes. Met grote dank aan onze sponsors:

Hotel De Biltsche Hoek, van der Valk

Daar rijd je niet zomaar voorbij…Hotel De Biltsche Hoek, van der Valk. Of je wandelaar bent, fietser of vergadertijger, je kunt terecht in het hotel/restaurant dat al sinds 1980 in handen is van Klaas en Els van der Valk.

Ze runnen drie restaurants, vijftien multifunctionele zalen, een gezellige bar, terras, zwembad en 102 hotelkamers en verdienden een Green Key voor duurzame bedrijfsvoering. Els van der Valk: “ Wij zijn beiden lid van plaatselijke Rotary clubs en doen graag mee aan lokale initiatieven. Sowieso volgen we natuurlijk de feestdagen met speciale arrangementen, ook op Koningsdag dus bij ons in huis een feestelijk buffet diner. Zo’n nieuw King’s Jazz & Lounge event in het centrum van Bilthoven is zeker een aanwinst en brengt gezelligheid in de Julianalaan. Ik sponsor het graag!”

https://www.biltschehoek.com

Diemen & Van Gestel, Soesterberg

Monique Brummans, directeur-eigenaar: “Diemen & Van Gestel is autoriteit in diversiteit en draagt al veel jaren succesvol bij aan diversiteit in organisaties en de samenstelling en het functioneren van teams.”

Ze kennen haar, de mensen binnen Raden van Bestuur, Directies, Management, Senior-professionals, Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen. Ze kan putten uit een enorm netwerk. Monique: “We gaan ook lange relaties aan: begeleiden en dragen bij aan talent- en kennisontwikkeling binnen een organisatie”.  Ze is een duizendpoot als het gaat om voldoening halen uit het werkzame leven. Inspiratie en ontspanning vindt ze o.a. bij Rotary Zandzegge waarvan ze lid is.

De reden dat ze sponsort ? “Koningsdag in Bilthoven wil ik een kwaliteitsimpuls geven en hierdoor tevens zij die het hard nodig hebben steunen”.

https://www.diemenenvangestel.nl

 

HIP voor huiswerkbegeleiding, Bilthoven

Bij begeleidingsinstituut HIP is leren leuk. Er is persoonlijke aandacht en die sluit aan bij wat een leerling nodig heeft om door de verplichte lesstof te komen en het beste uit zichzelf te halen. Miriam Lensen is oprichter en directeur. Zelf “leert ze nog bij” in Rotary Zandzegge. Miriam: ”De organisatie van het eerste Kings Jazz & Lounge event, is best een flinke klus. We doen het natuurlijk met meerdere leden, maar toch… We willen dat het een terugkerend event wordt, elk jaar op Koningsdag”.  Muziek hoort bij het leven, zeker op zo’n Koningsdag en natuurlijk sponsort ze ook. “ Ik zit met HIP in het onderwijs en de goede doelen die we steunen op Koningsdag, hebben daar alles mee te maken. Die kinderen in India van de Buddha’s Smile School, moeten daar toch veel meer kansen krijgen! En hier heel lokaal meer muziekonderwijs mogelijk maken voegt kwaliteit toe aan wat we al hebben”.

https://www.instituuthip.nl/bilthoven/

 

Restaurant Pomp 41, Dorpsstraat 41, De Bilt

Je kunt er je dorst lessen en een lekker hapje eten bij Pomp 41.  De naam verwijst naar de voormalige water- en benzinepomp op die plek.

Waar ooit motoren tankten en werden vertroeteld, worden nu wereldgerechten bereid.

Eigenaar Co Mol is verweven met Bilthoven/De Bilt, het is zijn dorp: “ Als er dus een goed doel hier kan worden gesteund, vind ik dat leuk om te doen.  Ik hou van lokale initiatieven. Mijn dochter kreeg ook muziekonderwijs, ze deed een tijdje trombone. Nu doet ze aan voetbal” .  Co heeft een speciale verjaardag: “Als je jarig bent op 30 april,  heb je ook een ouderwets oranje gevoel op Koningsdag. Als ik mijn handen vrij heb, kom ik zeker naar het Jazz & Lounge Event in de Centrumkerk. Ik weet nog niet of Pomp 41 open gaat op Koningsdag, er is zoveel te doen bij het Gemeentehuis en afterparties…, maar we zien iedereen de hele week graag in de Dorpsstraat”.  Check het op zijn website:

http://www.pomp41.nl

 

Ormit, de Bilt

Hetty van Ee, directeur : “ Wij werven toptalent dat twee jaar bij ORMIT komt werken en in die tijd helpen we hen persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Het gaat er bij leiders niet alleen om wat je weet, maar vooral om je gedrag. Dus wij leren de leiders van de toekomst om met hoofd en hart aan te sturen”.

In de periode dat ze bij ORMIT in dienst zijn, wordt het toptalent ook aangemoedigd samen iets voor goede doelen te doen. In deze maand zijn ze volop bezig met de voorbereiding van de sponsorloop voor het HomeRide & Run weekeind van 23 juni, voor het Ronald MC Donaldhuis.

Hetty van Ee: “Practice what you preach, dacht ik, dus vandaar dat ik het zelf leuk vind om daarnaast binnen Rotary Zandzegge en Bilthoven óók iets te doen voor het goede doel.

En bewust dingen doen waar je gelukkig van wordt, is een belangrijk ORMIT aandachtspunt, dat is niet soft, dat is slim. Dus….wie wil er nu niet genieten op Koningsdag van leuk gezelschap, een mooi wijntje en heerlijke muziek? Misschien dat er weinig ORMIT’ers bij zullen zijn, want zij wonen door heel Nederland, maar ze sponsoren wel! Ik voel me nu al de Koning te rijk!

http://www.ormit.nl

 

Groen Flora & Wonen

De groene handen zijn van John en Marcel Groen. Al drie generaties bloeit Groen Flora & Wonen in Bilthoven. Koninginnedag of Koningsdag, zij verbleken niet van een koninklijke opdracht. Het Kings Jazz & Lounge event sponseren ze graag.
Een bezoek aan hun winkel brengt kleur in het leven: de variëteit aan bloemen en heerlijke geuren is een lust voor oog en neus. Je kunt ook online kopen…maar ja, dan worden al die zintuigen niet echt bediend…

http://www.groen-flora.nl

 

Van Dort Mode, Bilthoven

Voor de Rotarydames van Zandzegge is Van Dort Mode een bekende ontmoetingsplaats. Het komt regelmatig voor dat ze elkaar tegen het lijf lopen in een nodig te vernieuwen outfit, in de winkel op de Julianalaan. En dat gaat altijd lukken, want er hangen veel originele kleren van kwaliteitsmerken. Op Koningsdag zijn ze dicht, maar het King’s Jazz & Lounge Event aan de overkant steunen ze graag. “Goed initiatief en mooi dat de opbrengst gaat naar twee goede doelen. Les krijgen is de normaalste zaak van de wereld, zou je denken. In onze wereld dan. Dus goed die actie voor de school in India.”

Ouders Margo en Ron, dochter Fleur en zoon Sven, allen werken aan Van Dort.

Sven doet de online winkel ( was u daar al eens?) en inkoop en verkoop doen moeder en dochter: “En wat we na de opruiming nog hebben hangen, gaat via een stichting naar vrouwen in Gambia. De luchtige kleren dan en het is heel leuk als we daar dan weer foto’s van terugkrijgen, dus ja, we steunen jullie event graag”.

http://www.vandortmode.nl/collection/

 

Zonel zonnepanelen, Bosch en Duin

Zonel Energy gelooft in een overvloed aan goedkope energie. De zon schijnt voor iedereen en levert schone energie die nooit opraakt: Rob Staats: “Het is tijd om te kantelen en ons naar de zon te keren. Tijd om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Zonel Energy wil en kan een snelle bijdrage leveren aan een betere wereld.”

Elke dag lezen we over de energietransitie die ons van fossiele brandstof gaat verlossen en meer kans biedt op een leefbare aarde ook voor toekomstige generaties.

Zonel zit dus in een uitgelezen tijd en er zit muziek in haar product:“ Muziek op jullie event op Koningsdag is een vrolijk initiatief daar in het centrum van Bilthoven, dat steun ik graag. Ook de maatschappelijke doelen spreken me aan. Ben die dag met mijn 9 jarige op pad, die houdt van de spelletjes bij het Gemeentehuis en wat muziek later bij jullie…grote kans dat je me daar ook ziet. Wordt een zonnige dag!”

http://www.zonel.nl

 

Bilthovense Boekhandel

Altijd in voor een interessante en leuke avond, te beleven bij Ike Bekking van de boekwinkel aan de Julianalaan. Ze organiseert er heel wat, met lezingen en gesprek met de meest vooraanstaande schrijvers. Op Koningsdag is de winkel dicht. Maar daar heeft Ike wat op gevonden: op haar site en nieuwsbrief ruim aandacht voor het King’s Jazz & Lounge event, ze verloot tien kaarten en roept iedereen op er heen te gaan. Zoveel exposure, Ike wat geweldig en wat vind je zo leuk aan het Rotary initiatief?
Ike Bekking: “Dat soort events die maken het dorp, zo vormen we een gemeenschap. En worden we aantrekkelijker, samen maken we het hart van Bilthoven!”

http://www.bilthovenseboekhandel.nl

 

Living Stukadoors

Eigenaar Gerard Spronk houdt van de gevarieerde opdrachten die het bedrijf krijgt. Hij werkt met partijen uit zijn eigen netwerk, met wie hij al een goede relatie heeft opgebouwd. “Ik vind het plezierig elkaar werk te gunnen, stucwerk in vele uitvoeringen en ook ornamenten, gips-en sierlijsten. Er zit zoveel muziek in dit vak. Jullie Jazz op Koningsdag kom ik wellicht ook even beluisteren, dat event dient een maatschappelijk doel, vind ik mooi”.

https://livingstukadoorsbedrijf.nl

 

Hokus Pokus, Zeist

Bij Hokus Spokus is het elke dag feest. Voor iedereen die graag de slingers ophangt, kan je er elke dag een nieuwe outfit vinden. Magic, al die verkleedmogelijkheden. 27 april is het Koningsdag en zal ook het King’s Jazz en Lounge event oranje kleuren. De Rotarydames wordt een oranje boa omgehangen als teken van hun waardigheid. Ze hadden ook clown kunnen worden, rock ‘n roller, maffia meisje, punker of holbewoner…Het liefst werden ze natuurlijk Maxima, maar die was al uitverkocht die dag. Maak er een feest van en zorg dat het geldkistje voor de Goede Doelen goed wordt gevuld…Hokus Pokus…!

http://hokuspokus.nl

 

Settlers, Julianalaan Bilthoven

Settlers, Restaurant en Lounge, is ook sponsor van het King’s Jazz en Lounge Event.
Hé, ook al Lounge…? : “Ja, lekker onderuitzakken en genieten van het leven, is onze filosofie. Dat doen wij met ambiance, dus goeie sfeer en lekkere gerechten en drankjes.” Settlers voelt zich betrokken bij de gemeenschap en wil daar ook zichtbaar zijn.
Sponsoring en zeker als er ook meerdere goede doelen worden gediend, vinden wij een goede manier.

https://settlersrestaurantenlounge.nl

 

Vishandel Volendam

Vishandel Volendam aan de Vinkenlaan in Bilthoven heeft de harten van de dorpelingen weten te raken: de enorme vitrine met grote diversiteit aan vis en kant en klaar producten ziet er zo smakelijk uit, dat die niet is te weerstaan. Elke dag kan je er wel een maaltje vangen. Volendam is de aansprekende naam, maar de vis komt toch echt van alle wereldzeeën. Franklin: “Jullie event is dichtbij huis, klanten van ons zijn er mee bezig, dat steunen we graag!

http://volendamvishandel.nl

 

De Visgraatspecialist, De Bilt

Het liefst legt hij het mooie eikenhout in visgraat op de vloer. Ben von Hebel is een vakman: “een klassieke visgraat, maar toch heel divers door de bewerking van het hout. Kleine korte plankjes parket, of juist lange brede planken, gerookt of van gesloopt hout. Elke vloer krijgt zijn eigen uitstraling.”
Hij houdt van zijn ambacht : “Zorg dat je werk doet wat je passie heeft, dan geeft het zoveel voldoening.” Die passie zag hij ook bij de organiserende dames van het King’s Jazz Event. Dat is aanstekelijk. En dat de voetjes van de houten vloer zullen gaan tijdens het King’s Jazz event in de Centrumkerk, zal zeker blijken!

http://www.devisgraatspecialist.nl