Twee Bilthovense dames ook in de line-up van Kings Jazz & Lounge

Met grote eer kunnen we laten weten dat Twee Bilthovense dames de line-up van Kings Jazz & Lounge op 27 april completeren.

Marie Jose Tiemstra

Marie José is in het Bilthovense geen onbekende. Ze zingt vaker in de buurt in verschillende samenstellingen. Half maart speelde ze nog met haar trio mooie gitaarliedjes tijdens Gluren bij de Buren de Bilt/ Bilthoven. Veel mensen kennen haar ook als vaste zangeres van de Laundry Big Band, iedere eerste maandag van de maand te horen en te zien in de Vorstin in Hilversum. Haar wat hese stem is een genot om naar te luisteren en komt volgens velen in jazz songs het beste tot z’n recht.
Op Kingsday zingt Marie José lekkere jazzy en latin songs begeleid door TrueBlue.

Fleurine

De Nederlands-Amerikaanse zangeres Fleurine wordtinternationaal geroemd om haar verfijnde stemgeluid, haar virtuoze timing en haar originele teksten op jazzcomposities van o.a. Monk en Joshua Redman. Met pianist Brad Mehldau deelt ze de liefde voor songs, van jazzstandards en popnummers tot Braziliaanse juweeltjes. Fleurine heeft vanaf 1994 tien keer op het North Sea Jazz Festival opgetreden; 7 keer met haar eigen band en 4 keer als gast-vocaliste. Ze tourt op dit moment door Nederland met haar Brazlian Dream Tour samen met the Boys from Brazil. Net terug van Rome en New York…op de Julianalaan in Bilthoven!